Välkommen till Restaurang och Saluhall #1JoyMaggi!

Stängt för ombyggnad

Just nu bygger vi om för fullt i restaurangen, men vi ser fram emot att slå upp våra dörrar för er igen under sommaren. Vi återkommer med ett datum för nyöppningen när det närmar sig.

Tack för tålamodet och välkommen tillbaka när vi har öppnat!

#1JoyMaggi är en restaurang och saluhall främst med det italienska köket som influens. Vi finns vid kusten på klippan. Idén till #1JoyMaggi kom när vi besökte småstaden Maggi som ligger längs den italienska östkusten. Vi blev överförtjusta i hur de lokala pizzorna tillagades. Den gjordes på en surdegsbotten, hemmagjord tomatsås och råvaror som körsbärstomater, färsk basilika, extra virgin olivolja tillsammans med den lokala osten och skinkan. Vi tog med oss den känslan och smakerna hem för att sedan utveckla vårt utbud. Idag har vi en saluhall där vi importerar italienska råvaror från lokala uppfödare, odlare och mikrobryggerier. Vi server både öl och vin till din lunch eller charkbricka. Varje vardag serverar vi frukost, lunch, charkuterier och a la carté.

Vi använder oss utav svenska och italienska råvaror, de sistnämnda från provinsen i Piemonte. Varorna kommer från lokala odlare och uppfödare som utan mellanhänder når vårt kök. Vår saluhall erbjuder allt från lufttorkade skinkor, ostar, delikatesser samt vår salladsbuffé samt a la carté meny. Allt vi erbjuder går lika bra att köpas med hem som att få serverat hos oss.