Skapa din egen framtid tillsammans med oss!

Med lång erfarenhet, individanpassat arbetssätt och med ett stort nätverk av företag har vi på Handelsakademin alla förutsättningar att matcha dig som är arbetssökande med arbetsgivare. Vi hjälper dig och ger dig konkreta verktyg för att lyfta fram dina kompetenser samt utöka ditt nätverk.

Är du arbetssökande och behöver hjälp och stöttning att träffa din framtida arbetsgivare?

På uppdrag av Arbetsförmedlingen har Handelsakademin under många år erbjudit arbetssökande tjänsten Stöd & Matchning.  Vi har lång erfarenhet av att hjälpa arbetssökande att komma ut på arbetsmarknaden och med goda resultat. Vårt mål är detsamma som ditt, det vill säga att hitta ditt framtida arbete.

Hos oss får du de rätta verktygen och tillvägagångssätten för att lyckas. Handelsakademin utgår från ett individanpassat arbetssätt, där vi kan möta och stärka varje deltagare utifrån sin egen unika situation. Vi ger dig individuell handledning med målet att ta dig ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lyfta fram dina styrkor så att du blir attraktiv på arbetsmarknaden.

Tillsammans arbetar vi med att söka jobb på olika sätt och att du är väl förberedd inför en anställningsintervju. Behöver du utbildning för att nå ditt mål vägleder också våra studie- och yrkesvägledare dig vidare. Vår långa erfarenhet av utbildning för personer och företag har gett oss ett stort nätverk med företag i flera olika branscher.

Omtanke, enkelhet, mod

Vår verksamheten kännetecknas av tre ledord; omtanke, enkelhet och mod. Vår strävan är att göra skillnad, att förbättra livet för människor. Hos oss får du träffa handledare som brinner för att hjälpa människor och ett bemötande som präglas av respekt, empati och ärlighet.

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen? Läs mer om Stöd & Matchning, så får du veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just dig att hitta ditt framtida arbete.