En bättre framtid och ökad konkurrenskraft

Vår yrkeshögskola NBI/Handelsakademin erbjuder yrkesutbildningar med praktik som kvalificerar för många spännande och efterfrågade yrkesroller. Utbildningarna skräddarsys i samarbete med företag, vilket borgar för att innehållet speglar just de behov som företagen har av ny kompetens. 

NBI/Handelsakademin var tidigare två skolor – båda etablerade aktörer inom Yrkeshögskolan (YH) – och som har bedrivit vuxenutbildning i olika former sedan 1995. I december 2020 slogs de ihop till en och samma skola. Vår långa erfarenhet inom vuxenutbildning tillsammans med vårt starka nätverk med näringslivet har gett oss de rätta verktygen för att våra studerande skall kunna nå sina mål i yrkeslivet. 

Vår strävan är att göra skillnad och förändra livet för människor. Vi vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö.

Våra yrkeshögskolor finns i Göteborg, Malmö, Växjö och Luleå och erbjuder utbildningar inom  IT & Tech, Inköp & Logistik och Ekonomi & Juridik samt Ingenjör.

Vi utbildar för efterfrågade yrkesroller inom

– IT & Tech

– Inköp & Logistik

– Ekonomi & Juridik

– Ingenjör